Следвайте Гласове в ТелеграмНе знам кой братовчед е на дядо ми.

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНе знам кой братовчед е на дядо ми.
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Петър Младенов е не знам кой братовчед на дядо ми. Никога не съм го виждал

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Не знам кой братовчед е на дядо ми. Този човек нито съм го виждал, нито има нещо общо с моя живот. Никакви пресечни точки. " С тези думи канидатът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев отоговори на въпрос дали има роднинска връзка с Петър Младенов. 

Както се майтапи един другар, ще излезе, че си потомък на Адам и Ева, добави Терзиев.

Той посочи, че диалогът непрекъснато е към родословното му дърво. „ Това не може да бъде тематика. Един човек би трябвало да бъде съден по делата, моите са ясно забележими. Работил съм години, с цел да сътворявам работни места, за вложения в образованието, България да бъде разрастваща се страна ”, сподели още той.

По връзки на проблемите на София Терзиев сподели, че пари за метрото има, те ще бъдат обновени, по отношение на инфлацията. Метрото е било, е, и ще бъде приоритет за развиването на София. Това сподели в предаването „ На Фокус с Лора Крумова ”,Васил Терзиев – претендент за кмет на София от „ Продължаваме Промяната ”-„ Демократична България ” и „ Спаси София ”

Той отговори на изказванието на Антон Хекимян за отрязани 143 млн. лева за метрото до „ Слатина “ от Плана за възобновяване. „ Не са отрязани средства за метрото.  Парите са били разграничени на две. 70 млн. от тях отпадат, другата част за „ Слатина ” остава в проекта. Средствата са отпаднали, защото е имало подозрения дали, планът ще може да бъде осъществен до 2026 година, до когато е трябвало да бъдат усвоени средствата. Всичко, което е нужно е направено ”, посочи Терзиев.

Той добави, че екипът му е формиран от потвърдени персони.

Терзиев добави, че обстановката с детските градини в София е въпрос на политическа воля и цели. „ За нас това е главен приоритет ”, добави претендента.

„ Не съм споделил, че би трябвало да се усили на таксата за „ Синя зона ”, споделих, че го обмисляме. Всички ограничения, които водят до позитивни промени в живота на софиянци от днешния ден наподобяват непопулярни. След години те са допустими, само че въпросът е да има полемика, диалози с хората и бистрота ”, сподели още Васил Терзиев.

Инфо: NOVA

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР